8/11/14

PRESENTACIÓ A LA IMPOSSIBLE

Fotografia de La Impossible
Dimarts passat vam presentar "Interseccions" a La Impossible, la llibreria del carrer de Provença a Barcelona que des del primer moment ens va obrir les portes per poder acollir amics, companys blogaires i familiars residents a la capital que em van acompanyar en aquest acte, i que d'alguna manera resumien els múltiples vincles que m'uneixen a la gran ciutat on transcorren, d'altra banda, bona part de les històries del llibre.

Com sempre, vaig expressar el meu agraïment en primer lloc a les responsables de la llibreria que m'ho van facilitar, l'Olga i la Mireia,i immediatament als de l'editorial Ifeelbook, i concretament a Josep Maria Pijuan, que va desplaçar-se des de Palma i va obrir la presentació. A part d'unes paraules cap a mi que no tinc paraules per agrair, va comentar que aquell acte, gràcies a la meva caparruderia, suposava un cert avançament del desembarcament que havien previst de l'editorial a la capital catalana. Ifeelbook, en efecte, pot veure ja els seus llibres a la venda en diverses llibreries barcelonines. I naturalment gràcies a la constància d'ells mateixos i del bon treball que estan fent.

També, òbviament, vaig agrair a la companya de les aventures de Nervi, la Sílvia Cabezas, la seva intervenció, presentant un llibre que havia hagut de llegir amb molt poc marge de temps, i fent-ho a més d'una manera admirable, clara, estructurada i amena. A més, gràcies a la presència de Marta F. Soldado, també vam poder improvisar una petita reunió de rellançament de Nervi, que amb una nova denominació i alguns canvis importants està ja tornant a caminar.

Per la meva part, vaig tornar a aportar les meves reflexions sobre el fet de l'escriptura, que probablement acabi penjant en aquest blog, quan acabin de madurar en la fi d'aquest cicle de presentacions. Almenys no abans de la següent aturada, que serà a Tarragona, el dia 20, a la llibreria de la Rambla.

Va seguir la lectura per part de la meva filla Aleida del relat "Cruïlles", i vam acabar amb un col·loqui amb els assistents, que en un espai tan íntim com el de La Impossible va resultar, almenys per a mi, força enriquidor.

11 comentaris:

  1. Moltes gràcies, Xavier!
    Sort per a tots, demà!

    ResponElimina
  2. Quin plaer llegir-te, aquest post traspua emoció. Entenc que bufa bé el vent, i vas a tota vela.
    Felicitats!

    ResponElimina
  3. Molt agradable la presentació, em va fer il·lusió coneixe't en persona (i també a la teva filla, la vaig trobar molt madura i exerida). Ara tinc el cap una mica embotat, però atacaré el llibre un moment d'aquests, té molt bona pinta. Endavant amb les interseccions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Gemma, no sé si vaig remarcar prou que aquesta trobada es deu en bona part a la teva ajuda.
      Quin plaer trobar-vos a tu i la Sara!
      Salut! (i ens veiem pel projecte Zurich ;-)

      Elimina
  4. Ja es prepara el dia i, tant si ets descregut com no, és sant Benigne, cosa que vol dir que tot anirà bé. Vaja, si hem de creure en les interseccions.

    ResponElimina
  5. Crec en l'atzar. I en un destí global per a la nostra espècie, però que no solament és compatible sinó que és el que permet la nostra llibertat individual. La de triar, la d'errar, la de rectificar.

    Imagino que et refereixes a la presentació del dia 20. O al 9 N que ja ha passat?
    Ja som a 10. Que sona quasi igual que Déu. No crec en ell, no, però crec en molts sants.

    ResponElimina
  6. Malgrat al final no vaig poder assistir, de ben segur que va ser un èxit així com seran les properes. Ah! i aviat tindré un exemplar per poder endintsar-me en aquestes 'interseccions'.
    Una abraçada Eduard.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Lupe. Lamento que no ens haguéssim pogut conèixer personalment.

      Una abraçada també!

      Elimina
  7. A dia d'avui, cada nou llibre que neix i s'edita constitueix l'acte notarial d'un miracle.
    Sort!

    ResponElimina