16/9/15

FINS ON PODÍEM ARRIBAR

Quan vaig començar a dur aquest blog, l'abril d'ara fa vuit anys, em vaig emparar en una imatge col·lectiva, en part falsa, en part autèntica: l'havia ideat en companyia del meu nebot i company de xerrades filosòfiques Rubén, i el feia avançar amb l'ajut d'heterònims que en bona part ja havia usat en altres singladures.

Ara que he trobat, en el ja llarg recorregut d'aquest blog (406 entrades en aquests quasi 90 mesos), un contacte en col·lectius reals, per bé que en bona part virtuals, sembla que he tocat el punt just de culminar un col·lectiu que era real però no en el pla virtual, el del Col·lectiu d'Antiartistes.

Acabo de publicar el llibre "Quedem al Zurich?", en unió d'una bona mostra de la comunitat bloguera catalana el projecte que des del seu si han tirat endavant la Gemma Barberan (del blog "Truquem al gegant del pi"), i Sílvia Teulats (del blog "Fent punyetes", sembla que ja clausurat). La presentació del llibre va ser una ocasió magnífica per desvirtualitzar-me en unió d'altres bloguers. Altres projectes, com el llibre "Interseccions" i "Bibliorelats", un altre projecte col·lectiu que s'origina en la feina exemplar del grup d'escriptores Reusenques de Lletres, m'han obert nous camins, i tots ells nous i impagables contactes humans.

Crec arribat, en definitiva, el moment de passar el pany i el forrellat a aquest blog.

O no tant. No és que em desprengui de la catosfera. Mantindré aquest blog obert, però inactiu, i podré anar seguint les novetats dels blogs que segueixo, i espero que comentant també quan ho cregui necessari.

I mantindré una pàgina oberta, una pàgina personal on penjaré notícies dels meus projectes, virtuals o no. La podeu veure ja aquí. Conté un petit blog que aviat reformularé encara que de moment remet a aquest mateix.
També em podreu trobar en les múltiples xarxes socials on participo, amb un nom o altre, i que podeu veure al meu site. Especialment, el blog de Tumbrl que vaig obrir a primers d'aquest any.

El moment del país és el gran projecte col·lectiu que molts de nosaltres compartim amb il·lusió. Un projecte d'emancipació nacional com mai hem tingut a la nostra Història.

Som-hi! Continuem endavant. La catosfera continuarà bullint, ben segur, encara que blogs com el meu o el de la Sílvia desapareguin.

Fins aquí hem arribat i a partir d'aquí comencem de nou.


Foto: Elena Giménez

14 comentaris:

  1. Molta sort en els teus nous projectes i fins aviat.

    ResponElimina
  2. Sempre em sap greu quan un blog plega,si ja sé que dius que podrem trobar-te en altres llocs, però no puc evitar-ho.

    Segur que d'una manera o altra seguirem en contacte, per això... endavant amb els nous projectes i que siguin tots ben profitosos.

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també em sap greu. I aquest no ha estat excepció. Estic, salvant milions de distàncies, una mica de dol. Però com bé m'indiques, els nous projectes empenyen -i és que de vegades tinc la sensació que ells em projecten ami i no jo a ells-.

      Gràcies, Carme, continuaré resseguint els teus rastres a la xarxa.

      Elimina
  3. ja no podem més. I a més...n'estem fins a les esferes del monstre Pablo Arrimadas Iglesias Albiol Rabell d'Espadaler, comte del No.

    I ara, atenció al blog bogardià...molta atenció!

    ResponElimina
  4. Ha estat un plaer haver-te conegut a través dels blogs, i encara més, personalment al Zurich.
    Ens seguirem "veient" als punts que indiques. Bona sort!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El plaer és mutu. Fa poc que et conec i tinc la sensació de tenir un bon amic en tu.
      A reveure!

      Elimina
  5. EL BOGARDISME T'ACLAMA I VARIS REUSENCS INTERVENEN AMB GANES AL BLOG.

    La Junta.

    ResponElimina
  6. estem molt embalats i el 27s serà una bala de cupejadors i juntspelsí.

    a can bogarde afinem amb la teva presència.

    Atentament,

    L'art que sempre vol art.

    ResponElimina
  7. Em sabria greu si te n'anares i ja no sabéssem res de tu però si tens altres projectes i et podem llegir en altres llocs...endavant. I molta sort.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens continuem veient: http://antiartistes.wix.com/eduardlopezmercade#!blog/c3s

      Elimina
  8. No vull caure en el cofoisme. Però tinc il·lusió.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mantinguem l'esperit crític ben viu i la il·lusió ben càlida

      Elimina
  9. Sort en els nous projectes, Eduard! una abraçada

    ResponElimina