15/6/11

ALGUNS INDIGNATS NO SÓN PROU DIGNES?

Alguns ben intencionats estan avui indignats contra els indignats que estan actuant davant el Parlament.
Jo he recuperat aquest vídeo de l'actuació dels Mossos a la plaça de Catalunya:



Algunes coses, què voleu que us digui, em continuen indignant més que altres. Que els nostres governants, tan democràtics, enviïn les forces públiques a netejar les places i defensin coses tan indefensables com les que es veuen al vídeo, per exemple, és de les que més m'indignen. O que decideixin retallar dels pressupostos les partides més socials i abaixin el cap davant el continu, diari i escandalós espoli fiscal que patim cada dia els catalans, per exemple també. Aquests senyors de Ci U, tan nacionalistes, pacten ara amb els mateixos que van impugnar l'actual estatut i són còmplices de la seva devaluació, els mateixos que van fer campanya a tot Espanya en contra de l'Estatut i esos catalanes.

Tots voldríem un món ideal en què cadascú de nosaltres tingués veu en una democràcia perfecta. No és així, o no ho és encara. Hem de continuar treballant-hi. I hem de donar suport als indignats, perquè, encara que òbviament no poden tenir la raó (La Raó no existeix), sí tenen sobrades raons.

1 comentari:

  1. Aquests nanos i no tant, s'han mobilitzat contra la dreta i també contra l'esquerra més socialdemòcrata, caldrà veure que fa la dreta si segueixen i que fa el moviment contra la dreta, perquè ja els comença a fer nosa després d'uns dies d'utilitzar-los cap al raspall blau.

    Bé, esperem, ja veurem, hi ha coses que m'agraden i que estan en la línea de la psicoanàlisi com per exemple anar en contra del gaudi, en el sentit de enyoy, o de Just do it, o de gaudix-ne sense saber a què o a la velocitat i el consumisme front a un camina i tasta el camí abans de la meta, que he sentit en molts d'ells. Ja veurem, jo espere quelcom positiu.

    Salutacions de Vicent des de València.

    ResponElimina