12/7/12

DARD: ESTIU


 

Companys i companyes: ens prenem un petit descans estival.

Que descanseu, mediteu i gaudiu força!

Ens retrobem el setembre.


12 comentaris:

  1. Molt bo! La Sara i jo també descansarem uns dies. De fet, en teoria ja estic descansant, però costa desenganxar-se. Però et vull desitjar unes bones vacances, amb pensaments o no!

    ResponElimina
  2. Sé que te tindre a prop sempre mentre hi haja Internet perquè els que estem fets per a escriure no podem deixar de fer servir la democràcia i expressar-nos mai. Podem descansar, però no som com els futbolistes que ho deixen i pengen les botes o els boxistes que ho fan amb els guants, açò, necessitar un discurs és per a sempre.

    Una abraçada esperant-te prompte.

    Vicent

    ResponElimina
  3. Molt bon estiu i bon descans, però no facis com el Dard, eh?! Jau i descansa, però pensa molt, que és un luxe que molts pocs coneixen. Fins a la tornada!!! Petons

    ResponElimina
  4. Eduard, jo també estaré de vacances blogaires em penso. Que vagi molt bé, bon estiu!

    ResponElimina
  5. Gràcies, amics i amigues... No me n'he anat gaire lluny, estic al meu recer sota La Mussara.Amb temps de retallada, la meva filla Aleida accidentada i la perspectiva d'una tardor calenta, és le que més ens convenia. Amb el que no comptava és amb disposar d'internet aquí, però els miracles de la tecnologia facilitats per la meva altra filla Marta em permeten una connexió prou bona. Prou per agrair-vos els bons desitjos i donar de tant en tant una ullada als que continueu actius a la xarxa.
    Bon estiu!

    ResponElimina
  6. Fins la tornada doncs.
    Que disfruteu, aquí us espero.

    ResponElimina
  7. vine a can Bogarde sempre que puguis, doncs a can Bogarde no descanses ni un moment. Ara t'hem pillat amb la guitarra acompanyant March-Smart en clau de rock'n'roll...i el bogardisme tindrà un estiu molt profitós amb el teu concurs...llarga vida als antiartistes i endavant les atxes de la revolució integral. Seguim en contacte al llarg de l'estiu!

    ResponElimina
  8. Cal deixar-se fluir, buidar-se per a tornar a omplir-se :D
    Bones vacances, Eduard.

    ResponElimina
  9. ATURA LES VACANCES EDUARD...HAS ALLIBERAT EL BAILEY'S PER ACOSTAR-LO AL POBLE BOGARDER...MIRA, MIRA, MIRA...

    ResponElimina