19/10/12

CRÒNIQUES DE CAMPANYA.3

PERE NAVARRO TREBALLA (DUR) PEL DRET A DECIDIR DEL POBLE CATALÀ

Al nou líder del PSC Pere Navarro, sorgit del desangelat congrés de desembre passat, se li poden discutir moltes coses, però que té moral a prova de bomba, no sembla discutible. Un dels punts forts de la seva campanya és una proposta perquè el futur de les relacions entre Catalunya i Espanya es decideixi no amb un referèndum, sinó amb dos!


Pere Virgili

Navarro defensa dos referèndums per definir la relació amb Espanya

El candidat del PSC proposa consultar primer els ciutadans sobre una reforma federal de la Constitució i després sobre la independència. Detalla una proposta d'estat federal en què Espanya no pugui interferir en les competències de Catalunya

2 comentaris:

  1. Lamentablement quan una parella, i jo sempre faig analogies si te n'has adonat amb les persones o la psicologia, quan una parella decideix trencar la seua relació sempre hi queden odis i amors mal païts, i que han de conviure ambdós molt de temps després i de vegades durant tota la vida, i és que no hi ha un trencament i menys per a dos pobles que veuen llurs territoris inviolables, és el mateix problema que veia Ortega per al tema català, dos nacionalismes enfrontats, més clar no ho puc dir.

    Una abraçada

    Vicent

    ResponElimina
  2. El problema del sector dominant dins el PSC -crec que amb poca vida pel davant, la veritat- és no acceptar això que dius. és la tragèdia dels frontisses, que no queden ni a un bàndol ni a l'altre. Em sembla molt legítim, faltaria més, intentar unir o mantenir unit el que s'esquerda, però no es pot fer amb propostes i arguments tan tramposos, inútils i inviables com planteja Pere Navarro. Qui creu de debò que una Espanya federal és possible?

    ResponElimina