29/5/11

EL FUTBOL FET ART


Després de l'exhibició portentosa d'ahir a la final de la Champions, el debat no és ja si estem davant el millor equip actual del món, o el millor de la història, sinó si som capaços de valorar el joc del Barça.Crec que per fi va ser així, al marge de pressions de resultats, de trampes i males tàctiques dels rivals, de visions de miserable conservadorisme.Gaudir de l'espectacle i prou: així ha de ser el el futbol.Gaudir de la vida i prou.


Ser feliços.

5 comentaris:

 1. Completament d'acord! Aquest futbol és art i màgia pura. I poesia!

  :)

  ResponElimina
 2. Serà difícil superar això, molt difícil. I nosaltres ho estem veient. :)

  ResponElimina
 3. Va ser un partit del que vaig fruir, un partit en què se'ns va donar l'oportunitat de viure amb el nostre desig, els que desitjaven un triomf del Barça i fora de discusions de si és el millor futbol de la Història, que si no ho és poc li falta, l'important és la valoració d'aquest joc, explèndid, espectacular, magistral, tot i que saps que el meu equip és el València.

  ResponElimina
 4. em quedo amb el missatge de gaudir de la vida i prou.
  ah! i ser feliços.

  crec que sovint no valorem prou aquesta opció.

  ResponElimina
 5. Ninona, el missatge amb què et quedes el vaig pescar de l'assemblea d'indignats d'uns dies enrere a Reus (divendres, crec), i el deia un senyor de 80 anys adreçant-se a una plaça a rebentar.
  Crec que de vegades se'ns oblida que és el primer i bàsic objectiu.
  Els diuen indignats, però jo crec que haurien de ser, simplement, els DIGNES.

  ResponElimina