30/10/14

NO EM CAL RES MÉS

Pla Narbona (Ara.cat)
Literalment tenim un vot. Jo escric aquestes ratlles havent-me imprès la papereta del 9N, via el web participa2014.cat. Conec també on he d’anar el dia 9N a votar. Ja no em cal saber res més. A les 9 en punt seré davant les portes del meu col·legi electoral amb el meu vot pel SíSí.

Quim Torra El Singular, 29/10/2014




Ara és l'hora que el govern espanyol i tota la seva maquinària burocràtica descobreix estupefacte que no té poder real sobre la vida dels seus ciutadans quan el desig d'aquests és diametralment oposat als seus designis, normes i vacus discursos.

Ara és l'hora de deixar nu l'emperador-estat.

4 comentaris:

  1. Votarem Sí i Sí, per marxar ràpidament d'aquest estat, que ens envia convidats (pel PP) al Parlament de Catalunya, que saluden amb el braç alçat al crit de "Viva España!"
    Ells fan servir les mans per aixecar-les, nosaltres per votar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí a marxar i sí a fer un país nou. O a intentar-ho.

      Elimina
  2. Considerant que cada polític ( i no tan sols els polítics) porta un reiet al cos, anirem a votar, sí, però amb el convenciment que un o altre ens posarà la cadena al coll.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entre l'escepticisme i la il·lusió, però movent-nos. L'escepticisme, com apuntes, radicat en el coneixement no solament dels polítics, sinó de cadascun de nosaltres. La il·lusió ha de radicar en veure com, malgrat tot,avancem. Amb l'esperança de no repetir tants errors.

      Elimina