4/4/15

BIBLIORELATS: GUANYEM LES BIBLIOTEQUES COM A ESPAI LITERARI

Victòria Rodrigo, Lena Paüls, la cap del Servei de Biblioteques Carme Fenoll,
l'editor Alfred Arola, i el representant de Roter, Bernat Ruiz
Reusenques de lletres, l'associació d'escriptores reusenques de les quals ja us he parlat recentment, va presentar el proppassat dimarts una nova iniciativa de les que l'estan constituint en una de els associacions culturals més actives i interessants del nostre panorama local.

Aquesta vegada la idea és obrir un concurs literari. Però -no podia ser d'una altra manera-, un concurs prou singular, que se centra en espais tan afins a la literatura com les biblioteques públiques, i que recompensarà no un guanyador sinó tots els que càpiguen en una edició que es farà dels textos escollits. Donada l'empenta de les principals ànimes motrius del grup, Victòria Rodrigo, Lena Paüls, Fina Masdéu i Carme Andrade, no és estrany que hagin embarcat en el projecte el Servei de Biblioteques de la Generalitat, una empresa experta en publicacions digitals, Roter, i l'editorial Arola. Com més d'un dels representants d'aquestes altres entitats no es va estar de dir, senzillament no s'hi podien negar a col·laborar.

Fina Masdéu i Carme Fenoll

Per saber més de l'acte, incloent la brillant exposició final sobre les biblioteques com a espais literaris de la Fina Masdéu, com també de les bases i dels detalls del concurs, consulteu el blog de Reusenques de Lletres o l'espai del Servei de Biblioteques de la Generalitat.

Animeu-vos a participar-hi, el projecte és realment engrescador!

1 comentari:

  1. Tot correcte. Diria que fins i tot bé. Biblioteques. Llibres. Lectura.
    El que ara us recomano, antiartista alfanumèric com soc, és una incursió en la màgia bogardiana i especialment en els comentaris plaxicoestètics propulsats per la ploma insaciable de Nico Nubiola.
    Tot quadra. Des dels temps del Miramelindo fins a aquest Teïna que reviscola les nostres entranyes, passant per la Guingueta de la Conca Ardent i acabant al Tastanassos de Calella.
    Som gent de ploma fàcil, escultura ràpida i projecció altament capfoguera. La tesi central de l'alfanumerologia és la de sumar per no restar. Els "inperdibles" no es perden però cauen. Llisquen. Aterren a coberta. Aneu al blog i tasteu el perfum penyoral de la gent escollida: http://penyabogarde.blogspot.com //// Sobretot, bon Nadal i bona crucifixió del Crist Senyor Nostre. Amen (Pujols diria: "Corbata!").

    ResponElimina