22/10/14

INTERSECCIONS A PALMA


El passat cap de setmana vaig estar a Palma de Mallorca. A part de presentar el meu llibre "Interseccions" (a la llibreria Embat, un veritable cau de cultura resistent, ja que també els seus propietaris i gestors, Glòria Forteza-Rei i Francesc Sanchis, es dediquen a la distribució), vaig tenir ocasió de participar al programa  El hilo, que presenta Regina Palomero a l'emissora local BN Mallorca, i de mantenir una entrevista per a un dels diaris de més circulació de l'illa, Úlltima hora.

Però, sobretot, vaig tenir l'ocasió de gaudir de la insuperable companyia dels tres atrevits i indesmaiables components de l'editorial Ifeelbook, Miquel Horrach, Josep Maria Pijuan i Enric d'Abadal, que es van desviure per fer el màxim d'agradable la nostra estada a la bellíssima capital mallorquina, a part de facilitar-nos un recorregut pels ingualables paratges que emmarca la Serra de Tramuntana: Valldemosa, Deià i Sòller, escenaris alguns d'ells, per cert, d'un dels contes que conformen el llibre.

A més a més, vaig tenir elprivilegi de conèixer directament els dos primers autors que havia publicat l'editorial, Climent Picornell i Jordi Bayona. Jordi va col·laborar generosament en la presentació, amb una intervenció brillantíssima sobre l'estil literari, i el meu estil en particular -que gairebé em va fer posar vermell-.

Ha estat la sort,el pur atzar, o alguna jugada estranya del destí la que m'ha posat en contacte amb una empresa que, per sobre de tot, està formada per grans persones? D'atzar i fatalitat vaig tenir ocasions de parlar en les meves diverses entrevistes i en la presentació, ja que és la base de les connexions, de les interseccions, a què convido al lector que s'aventuri dins el meu llibre. Novament he de donar les gràcies aquí, en aquesta qüestió del joc de l'atzar i la predestinació, a Sandra D. Roig, en el blog de la qual vaig pescar la notícia de l'arrencada d'Ifeelbook.

Us deixo amb unes poquetes fotografies de les que va fer la meva filla Aleida, que també em va ajudar en la presentació, com va fer a Reus, llegint un dels relats, concretament "Es moment", el que transcorre en aquella meravellosa illa.




L'entrevista a BN Mallorca
Escolteu el podcast

L'aparador d'Embat llibres (els editors, darrere)


Miquel Horrach, jo i Jordi Bayona



L'Aleida llegint i embadalint-nos amb la seva dicció

6 comentaris:

  1. Me n'alegro molt, que hagi anat tan bé (i a més amb la teva filla, quin luxe!). Fins aviat a la capital, espero!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Gemma. Aviat confirmo data i lloc per a presentació a Barcelona.

      Elimina
  2. Perquè feu coses tan lluny de casa meva? Ais...jo tinc ganes de conéixe't...

    Què guai.... m'he de llençar a vendre lo meu. Què en penses, tu?

    :-)*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més que llençar-s'hi, jo diria que cal estar amatent a les oportunitats. Després tot va rodat...
      Ens podem veure a Barcelona? El dia 4 de novembre, a la Impossible!

      Elimina
  3. Veig que estàs de 'bolos' presentant el teu llibre, perfecte! A veure si tens ocasió de venir per BCN.

    ResponElimina