25/3/15

INTERSECCIONS A TORTOSA

Interseccions, d'Eduard López Mercadé


Interseccions, Eduard López Mercadé'Interseccions' és una magistral barreja de personatges solitaris, de mons que acaben...
Presentació a Viladrich el proper 28 de març, a les 19:30 h., a càrrec d'Ignasi Revés i l'autor.
'Interseccions' és un cantant líric, una periodista que comença, un futbolista retirat, dos amants furtius, personatges que deambulen impulsats per la inèrcia de viure fins que es troben en punts inesperats, petites interseccions, on els esperen preguntes sense resposta, profundes ferides que no es tanquen.

'Interseccions' és una magistral barreja de personatges solitaris, de mons que acaben i que s’esbuquen escombrats pel vent de l’existència i d’altres que sorgeixen amb la força de l’erupció d’un volcà, constatant el flux inesgotable i la infinitud de combinacions possibles de la vida, on l’atzar esdevé vertader protagonista.

Eduard López Mercadé (Reus, 1961) aconsegueix que el lector s’observi a través d’un mirall i analitza, utilitzant una prosa neta i d’un profund lirisme, els grans temes que sempre han inquietat l’home, com l’amor, la solitud o el  perquè de la vida.


http://www.la2deviladrich.cat/

2 comentaris:

  1. A la presentació no podré venir, però em buscaré al llibre. Suposo que al la mateixa Viladrich, per internet es deu poder comprar, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No cal que busquis a Tortosa. Tens altres llibreries més a prop...http://www.todostuslibros.com/libros/interseccions_978-84-942526-2-4
      Moltíssimes gràcies per l'interès!

      Elimina